ДОБРО ДОШЛИ У ОСНОВНУ

МУЗИЧКУ ШКОЛУ “Божидар Трудић”

концерт инспиративне приче једног клавира и хармонике

Овогодишњем концерту под називом “Инспиративне приче једног клавира и хармонике” смо желели, кроз тимски рад, да понудимо нешто несвакидашње широј публици како би смо им приближили музику коју свирају ученици музичке школе, али како би и сами ученици створили кроз оргинални сценски приказ и остале елементе које је он укључивао једно богатије и маштовитије искуство поимања саме музике коју изводе.


Захваљујемо се КТЦ “Стефан Немања” и директору Александру Ђорђевићу, Филмском студиу “Д” и Дејану Ивановићу, “Happy event” и Слађани Тодоровић, проф. гитаре Марку Марисављевићу из Велике Плане, родитељима ученика музичке школе који су учествовали у декорацији сцене, преношењу итс.


По први пут ове године су деца која су учествовала на такмичењу добила ваучере од ОМШ “Божидар Трудић” што их је посебно обрадовало, јер се њихов труд заиста “исплатио”. 😊

“Тимски рад је способност да заједнички радите на заједничкој визији , способност усмеравања појединачних достигнућа према организационим циљевима. То је гориво које омогућава обичним људима да постигну необичне резултате.” – А.К

 

За више информација о нашим едукативним програмима, одељењима и уписним роковима, пишите нам! Одговорићемо Вам у најкраћем могућем року. 

119060660_112552643915576_2143109763441582019_n

Основна музичка школа “Божидар Трудић”

  1. Октобра 13, Смедеревска Паланка 

Радно време школе 

Понедељак -Петак 08-19 часова

Субота  08-15 часова 

Недеља – затворено