ДОНАЦИЈЕ

ms.btrudic@gmail.com

026 317490

ДОБРО ДОШЛИ У ОСНОВНУ МУЗИЧКУ ШКОЛУ “БОЖИДАР ТРУДИЋ”

ДОНАЦИЈЕ
  • Жиро рачун школе је 840-2573760-48

  • Позив на број 287 – донације

  • Сврха уплате- ђачки фонд 

Колектив наше музичке школе брине о музичком образовању ваше деце, са пуно љубави радимо свој посао и веома смо посвећени у раду са децом. 

 

На жалост поред свог напора који улажемо наш буџет и труд нису довољни. Наша школа је расла и развијала се, проширили смо своја одељења и доста смо уложили у инструменте и наступе ваше и наше деце, али зграда школе је већ годинама иста. 

 

Оронула, са напуклим зидовима и дотрајалом оградом која више није безбедна за децу.

 

Музичка школа треба да буде весела и оаза где ће се скупљати млади уметници да заиста одише ведрим духом, на жалост зграда изгледа тужно а школско двориште није безбедно и без и једног цвета и ноте је. 

На првом месту нам је безбедност деце,  школа у центру града која треба да буде оаза културе и уметности, са осликаном фасадом и посађеним цвећем!

 

Наша школа треба да буде центар окупљања младих уметника и стваралаца, и да спољашњим изгледом дефинише унутрашњост, тј. да се на први поглед схавти  да је то музичка и уметничка школа, на основу цртежа, натписа. 

 

Нарочито што је школа у самом центру града и ни мало не личи на образовну установу, да би пре свега ограда и фасада школе била безбедна и лепа и весела за децу и посетиоце и како би током лепих дана могли да одржавамо концерте у нашем лепом и сређеном дворишту потреба су нам новчана средства. 

 

Бићемо захвални свим фирмама, поједницима који су расположени да помогну нама и нашој општини за новчану помоћ која ће бити искоришћена за обнову школске ограде, фасаде и сређивање дворишта

 

За школу да ово сама финансира је велика инвестиција али удружени сигурно можемо да направимо оазу културе за мале уметнике.

 Верујемо да се слажете са нама и да ћете нам помоћи, радујемо се првом концерту у новом сређеном дворишту!

Сва уплаћена средстава као и сви рачуни и трошкови који се буду плаћали из овог фонда биће јавно објављени на нашем сајту. 

Инструкције за уплату: 

  • Основна музичка школа “Божидар Трудић”

  • 10.Октобра 13 Смедеревска Паланка

  • Жиро рачун школе је 840-2573760-48

  • Позив на број 287 – донације

  • Сврха уплате- ђачки фонд 

Хвала унапред!